WK LIVE 19/6: Training afgelast, extra rustdag voor Rode Duivels - Panamezen laten verlies niet aan hun hart komen

Photo News
Het WK voetbal is volop aan de gang, vandaag zijn we toe aan dag 6 in Rusland! Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!32 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Marc Van Winckel

  Dat verdient op een week wat ik op mijn hele loopbaan nog niet bijeen krijg . Weken voorbereiding , niet koken , wassen of plassen . 90min spelen en dan al een rustdag ( waarschijnlijk geen first class vlucht ) . En wij onnozelaars hangen de hele straat vol om te supporteren voor deze verwende gasten !

 • Gerrit Malego

  Ik ga mijn baas ook even vragen of ik morgen niet moet werken, ik ben ook nog moe ...

 • Albert VanLaeken

  Wat ik niet begrijp..de renners van "Tour de France" beulen zich elke dag 6-7 uren af en dit gedurende de volle 3 weken. Col op col af..tijdritten, enz...met slechts 1 rustdag. Wat mogen we dan denken van voetballers die ocharme 9 km lopen en/wandelen tijdens een wedstrijd en die daarna 5 dagen recuperatie nodig hebben ?

 • Wilfried Vanden Berg

  Inderdaad ,geef mij maar Cantona . Dat was tenminste een voetballer . Dit zijn omhoog gevallen,overbetaalde dikke nekken. Die denken dat de wereld rond hen draait . En dan sommige komen nog in de media om hun familie te gebruiken om nog meer belangstelling te krijgen.

 • dirk dosfel

  Oei, ze zijn al vermoeid. Kasplantjes.