WK LIVE 14/6: Lukaku hakt knoop door rond schoenenkeuze - Ramos: "We zijn hier net op een begrafenis"

AFP
Vandaag is het WK voetbal eindelijk begonnen. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je vanaf nu in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!19 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jose Van Hauwaert

  @phil grey. Stuntelig of niet, maar op zijn 24 ste is hij toch al maar mooi de meest scorende Belg in de Voetbalgeschiedenis van de Nationale ploeg. Als hij zo verder doet zal hij minstens dubbel zoveel keer gescoord hebben als zijn naaste achtervolger.

 • Leo Marien

  Snap al dat gezaag over verdienen niet, iedereen is vrij om te doen en laten wat hij wil. Aan al die jaloerse zielen, had in uw jeugd gaan voetballen en trainen!!! Voetbal, één van de weinige zaken waar je veel mee kan verdienen, je moet er zelfs niet slim voor zijn.

 • Denis Hermans

  @ Van Lancker : Ben zelf geen grote voetballiefhebber maar Mertens kan niet tekenen omdat hij blijkbaar zijn rechten blijkbaar heeft overgedragen aan Napoli en de bond vindt geen akkoord met deze club. Het is dus niet dat Mertens niet wil tekenen omdat hij het bedrag zelf te laag vindt.

 • phil grey

  of het nu puma, nike of adidas schoenen zijn , hij blijft even stuntelig sloffen over het veld.

 • Pierre Dony

  @ HLN! Iedereen heeft recht op mening. Dat is een feit! Maar kunnen julie geen filter opzetten voor die negatieve zinloze laag gevallen commentaar?!?! Ben die zagers zooo beu!! Go Belgium!!!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00