WK LIVE 05/07. "De druk die de Brazilianen voelen is immens. Van een ongekend niveau" - Rode Duivels spelen straks op Belgische grasmat

AFP
Het WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 21 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!69 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ivan VanStaeyen

  Nu we de stand kennen en Brazilië naar huis kan is het erg leuk de commentaren te lezen. Voorspellers van niveau ... Weten we meteen wie de experts zijn. Funny ook van Antonia want BEL staat nu het hoogst op de ranking. Enkel Brazilië en Duitsland staan hoger. Kan men later zagen van dat we niet gewonnen hebben van lagere ploegen in de stand.

 • Erwin Van Roy

  Johan Stevens oefenmatchen of officiële mensen als u hebben altijd wel ergens kritiek want als ze in een officiële winnen dan zal die dag de tegenstander net ziek zijn geweest maar ik kan heel recent een 1-0 overwinning opnoemen tegen Engeland.

 • Ludo Hermans

  De druk van politici op de burger blijft 10 maal hoger dan de druk van de Brazilianen op de Rode Duivels.

 • Johan Stevens

  Willem , je noemt alleen oefenmatches. In officiële ontmoetingen kan ik het mij niet meer herinneren

 • Carlos Simonis

  Mag hopen dat Neymar rood krijgt voor zijn aanstellerij gedrag. Maar dan nog ben ik niet zeker of de Rode Duivels tegen 10 man kan winnen.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00