WK LIVE 01/07. Alleen vraagteken achter de naam Kompany, Januzaj out - Lineker spot met Belgische goal tegen Engeland

Photo News
Het WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 18 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!73 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  hopelijk verliest engeland , dan gaan wij ne keer dik , maar dik lachen op alle manieren dat we kunnen en dat zal er niet naast zijn denk ik

 • Mie Van Gestel

  @Pol blindeman,Januzaj denkt enkel aan zichzelf?En Lukaku dan,wil toch ook altijd zelf scoren in de match.Waarom werd Lukaku niet opgesteld tegen Engeland,kon met enkele doelpunten al topschutter geweest zijn?Hij mocht enkel niet om geen gezichtverlies te hebben.

 • eddy morien

  Wie speelt nu in hemelsnaam om te verliezen.

 • René Toeters

  Dat ze maar eerst voorbij Colombia geraken, dan spreken we verder! De Belgen zullen in ieder geval uit hun pijp moeten komen, misschien best zo! Elk nadeel heb zijn voordeel!

 • Luc Cleynhens

  Januzaj gekwetst ???????? nee, dieje spaanse paella is gewoon woedend op Januzaj zijn mooie goal tegen Engeland !