Exclusief voor abonnees

Vrijdag moeten de Rode Duivels tegen koning Neymar: "Ik voel me steeds beter"

Photo News
Kijk hier, kijk hier. Zo stevig heeft Neymar zijn maats onder de knoet dat een assist van zijn voet eerder wordt gevierd dan de doelpuntenmaker. Duidelijker kan het niet. Alles bij Brazilië draait om zijn aandachtsgeile ster, stilaan helemaal onder stoom. Mexico streepte Neymar met een vlotte trek af. Duivels, wees op uw hoede.

Met uitgestreken gezicht vertelde hij. Aan het eind van een persconferentie van twee vragen lang als Budweiser Man van de Match wilde Neymar nog een speciale vermelding de wereld insturen: "Ik ben erg happy. Niet enkel met mijn individuele prestatie, maar speciaal voor het team. Ik feliciteer hen voor alle inspanningen." Vraag is of hij dat voorgekauwde zinnetje echt meende. Het supertalent is van in zijn jeugd immers zo omringd, zo omhoog gepraat en zo verwend dat hij het gewoon is dat alles om hem draait. Een nulmeridiaanattitude waar hij zich niet eens voor schaamt. Bij het tweede doelpunt, na een ren en puntertje van Neymar, vierden de Brazilianen de assist van zijn superster eerder dan de inlegger van Bobby Firmino. Verschil moet er zijn. Zou Neymar het type zijn dat bij een collectieve fotoshoot met de Goddelijke Kanaries de tweeëntwintig spots subtiel op zijn voorhoofd plaatst? Blinken doet hij toch oh zo graag.

Photo News

Je hebt 29% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Louis Meeus

  Koning Neymar? Hofnar Neymar, die verdiend de prijs van gek van het toernooi met zijn complementen.

 • Gunther Abers

  Ik herinner mij vooral Kompany die met een hersenschudding en bloedneus verder speelt en dan baby Neymar die op de grond rolt als een kind id supermarkt die geen snoepje krijgt. Tip voor hln: maak daar eens een vergelijkend filmpje van. Zal viraal gaan.

 • Luc Impens

  Laat het woord koning weg en vervang het door klein kind.

 • Gaston FOUBERT

  We gaan hem een Brazilian wax geven, zal nog beter voelen.

 • Robby Van Driessche

  Koning Neymar? Zeg maar vallende Neymar.