Voelen aan het gras en poseren maar: Panamezen duidelijk onder de indruk van WK-stadion in Sochi

RV

Panama staat aan de vooravond van hun allereerste optreden op een WK voetbal en dus geniet de huidige selectie nu al met volle teugen van het avontuur. Wanneer de tegenstanders van de Rode Duivels van morgen vandaag het Fisht Stadium (met een capaciteit van 48.000 zitjes) in Sochi inspecteerden, werden de smartphones dan ook gretig boven gehaald. De spelers poseerden voor de fotografen, voelden even aan het gras en scoorden selfies. Voor de internationals kan hun WK nu eigenlijk al niet meer stuk. Wat zal dat morgen geven als de supporters morgen rond 17u hun zitje innemen? Afwachten of de monden van 'Los Canaleros' zullen open vallen bij het horen van het volkslied. 

Heel wat supporters zijn nu al aanwezig in Sochi. Aan de fanzone verbroederden enkele Belgische en Panamese fans dan ook. 
6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • danny yde

  yep, sommigen hebben nog nooit op gras gespeeld, anderen zien voor het eerst in hun leven gras. Ja, en die van os vinden het gras 6,5 mm te lang. Eigenlijk wel gelijk, nog iets langer en ge zie Mertens nie rondlopen.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Lachen met Panama. Ooit al van een Jinx gehoord?

 • kenny crombez

  @ Jantj Mettepet : Dan moet je misschien ook per direct stoppen met kijken naar elk artikel over deze "teleurstellende" ploeg..en per direct niet meer reageren op artikels over deze teleurstellende groep ... en misschien ook per direct het hele WK niet meer volgen, dan word het voor de liefhebbers per direct wat aangenamen

 • Eric Beirens

  Fluitje van een cent om tegen een "dode" ploeg te winnen.

 • Rudi De Groof

  Arme Panamezen, .... ze hebben geen gedacht wat hun morgen zal overkomen. Geniet nog heel even jongens ...