Van Sep Vanmarcke over Gary Lineker tot zelfs Reese Witherspoon: de ganse wereld feliciteert Rode Duivels

Photo News
Indrukwekkend. België staat in de halve finales van het WK en dat is ook Twitter niet ontgaan. Van Sep Vanmarcke over Gary Lineker tot zelfs Reese Witherspoon. De felicitaties voor de Rode Duivels stromen van over de hele wereld binnen. Een overzicht. 36 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Olivier Magnus

  Dank u Rode Duivels voor deze historische onvergetelijke zomeravond met winst tegen de meest gerupeteerde voetbalnatie uit de geschiedenis. Historisch, zeker de manier waarop. Winnen tegen Brazilië betekent dat je titelkandidaat bent. Nog 2 matchen ... Julius Caesar noemde de Belgen de dappersten aller Galliërs, hopelijk dinsdag ook. Bezorg de Fransen hun tweede Waterloo.

 • dries vergauwe

  ze mogen trots zijn toch hadden ze nog te veel "respect"voor die gele moedelozen en dierven ze hen soms niet aanvallen. brazilië heeft geen team meer en wordt naar omhoog geschreven .toch eens sommige spelfasen ontleden en wijzen op slechte zonedekking

 • Bjorn Rotsaert

  Voetbal speel je met 11, ook als je geen doelpunt maakt, kan je scoren voor je team. Lukaku scoort tot nu toe elke match voor de duivels, en soms maakt hij het doelpunt zelf. One team, one mission.

 • Caesar Lask

  Eendracht maakt macht en onze rode duivels zijn daar het perfecte voorbeeld van. Konden we nu onze samenleving daar maar eens aan spiegelen in plaats van steeds te verdelen en op elkaars kap te zitten.

 • carine francoys

  De Belgen hebben alles uit de kast gehaald dikke proficiat wij zijn trots op jullie....