Uitgerekend: zoveel minuten lag Neymar dit WK al tegen het gras

REUTERS
Neymar die, al dan niet geblesseerd, op de grond ligt: het is een vaak voorkomend beeld tijdens dit WK. Hoe vaak? Dat rekenden ze bij de Zwitserse omroep RTS voor ons uit. 

In de vier WK-duels die Brazilië tot dusver afhaspelde, lag Neymar in totaal 13 minuten en 50 seconden tussen de graszoden. Zijn recordtijd vestigde hij in de achtste finale tegen Mexico. Liefst 5 minuten en 29 seconden gingen verloren, drie minuten alleen al nadat Layun zijn studs op de enkel van de liggende Neymar plantte. In de andere drie duels nam Neymar beduidend minder lang zijn horizontale positie in: 3'40" tegen Zwitserland, 2'45" tegen Costa Rica en 1'56" tegen Servië.

We houden onze chrono tegen de Rode Duivels alvast ingedrukt.
71 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Hij is gewoon een clown niet meer dan dat ! Grote speler maar geen voorbeeld voor de jeugd Hopelijk valt hij op zijn kop deze avond en slecht speelt !

 • Marc Saerens

  Allemaal goed en wel, maar als er niet tegen opgetreden wordt, zal hij blijven brullen en rollen in de hoop op een strafschop, met goedkeuring van de trainer, België is verwittigd en uitkijken is de boodschap, spijtig genoeg !! Maar we moeten blijven geloven dat we gewoon beter zijn...…………

 • Yourie Man

  Hopelijk is morgen Björn Kuipers scheids, Neymar heeft er dit WK al 1 gele kaart van mogen ontvangen.

 • Guy Roelandt

  Bij zulke komedie onmiddelijk rood; ze zullen het rap afleren. Maar dan moet je ook scheidsrechters hebben met ballen aan hun lijf die durven optreden! Nu durven ze geen kaart trekken omdat het Neymar is; en dat is enkel een verwent nest, meer niet. Het wordt tijd dat de voetbalbond de reglementen aanpast in die zin.

 • Etienne Vanhoegaerden

  Elke speler overdrijft. Rollen, schreeuwen alsof er een varkentje is geslacht. Ga eens na hoeveel keer ze rollen, ook goed nagaan de intentie van de fout en of de manier waarop de gekwetste reageerd als de fout of vermeende fout gebeurd. Bij de meeste fouten zouden ze direct kunnen verder spelen zonder ook maar enige hinder

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00