Rode Duivels lanceren #iedereenmee-postkaarten

BELGA
Supporters van de Rode Duivels kunnen hun helden vanaf maandag een hart onder de riem steken door zogenaamde #iedereenmee-postkaarten met persoonlijke boodschappen naar het spelershotel in Brazilië op te sturen. Dat meldt de Belgische voetbalbond (KBVB).

De gratis postkaarten zijn vanaf maandag 19 mei onder meer te vinden in elk postkantoor en in 5.000 Jupiler Cafés, en vanaf 6 juni ook in alle brievenbussen. Supporters kunnen hun aanmoedingingen op de #iedereenmee-postkaarten schrijven en ze in een rode brievenbus deponeren. De kaartjes worden door bpost dan gratis naar het spelershotel in Brazilië opgestuurd. "Op die manier willen de spelers zoveel mogelijk supporters ook de kans bieden om een beetje mee te reizen naar Brazilië", klinkt het. "Elke dag dat de Rode Duivels in Brazilië zijn, gaan ze de #iedereenmee-postkaarten doorlezen".

De Rode Duivels reizen op 10 juni af naar Brazilië. Ze spelen hun drie groepswedstrijden op 17 juni (in Belo Horizonte tegen Algerije), 22 juni (in Rio tegen Rusland) en 26 juni (in Sao Paulo tegen Zuid-Korea).Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00