Rode Duivels en Twitter reageren op onze WK-loting: "Wanneer je te weten komt dat je tegen De Bruyne en Kompany moet spelen..."

Twitter
De Rode Duivels kennen hun tegenstanders voor het WK van volgend jaar in Rusland. België werd in het Kremlin onderverdeeld in groep G en ontmoet Engeland, Tunesië en Panama. "Een haalbare kaart", klonk het onder meer op Twitter.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • annie laureys

  in Rusland spelen ze zeker ! ! ! ! maar hoeveel keer ????

 • Marnix Malone

  Match tegen Engeland wordt een toppertje. De beste verdediging, middenveld en aanval van de premierleage tegenover elkaar; een spectaculaire draw of een ultieme wraak van de rode duivels?

 • jacques Hillaert

  Ik vind de loting mooi, tegen Panama en Tunesie moet er gewonnen worden en tegen Engeland een drawn en alles is ok , doen we dit niet dan verdienen we het ook niet om WK dromen te koesteren he

 • Cyriel Van den Eede

  Als het nu niet lukt , dan wellicht nooit meer !