Radja helpt de Rode Duivels tegen Panama

Radja wil op zijn manier de Belgen helpen, ookal kan hij "om tactische redenen" niet bij het WK aanwezig zijn.
rv Radja wil op zijn manier de Belgen helpen, ookal kan hij "om tactische redenen" niet bij het WK aanwezig zijn.
Radja Nainggolan wil graag laten weten dat hij de Rode Duivels nog steeds steunt en hen wil helpen om de wereldbeker binnen te halen. In een ludiek filmpje laat hij zien hoe hij dat wil doen.

“Zoals jullie weten kan ik er niet bijzijn tegen Panama, om tactische redenen. Maar ik kan de Belgen wel nog helpen”, vertelt Radja in het filmpje.

Meteen voegt hij de daad bij het woord en belt hij naar Duivels-supporter Patrick, die met zijn ultra’s in Rusland is. “Je zou met zoveel mogelijk van die gasten naar het hotel van Panama moeten gaan”, instrueert ‘il Ninja’. “Daar moet je zoveel mogelijk lawaai maken en er zeker voor zorgen dat die mannen heel de nacht lang geen oog dichtdoen.”

Na het filmpje zien we hoe een groep supporters inderdaad voor een rood verlicht hotel luidkeels ‘waar is dat feestje’ staat te zingen, onder begeleiding van toeters en vuurwerk. Vanachter de ramen kijken de hotelgasten (het team van Panama?) verbaasd naar de verzamelde Belgen, die ‘we love Belgium’ scanderend uiteindelijk de aftocht blazen. Het filmpje sluit af met de omineuze tekst ‘Tunesia, you are next…’

Het opvallende filmpje kadert in een campagne van telecomoperator Orange, om hun pakket 'Orange Unlimited' aan te prijzen.
50 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kathy Koosemans

  Schitterend bedacht ! Prachtige marketingstunt van Orange. Ik kijk al uit naar de volgende filmpjes. Hopelijk volgen er nog een aantal... Go Belgium !

 • Patrick Vanderheyde

  Radja, ik neem een abo van Oranje!

 • Katherine Van rompay

  Geen probleem met Radja,daarom houd hij van zijn familie en zeker ook van dieren. De mens kan niet meer grappig zijn. Misschien in de grond. Dan spreken ze soms van ons.hahahaha. Blijf in het buitenland , ze kunnen hier niet lachen. Veel geluk Radja.

 • Roos Desreveaux

  Leuk bedacht van radja, gek doen moet komen, wel raar dat dit mogelijk is in rusland, men zou daar direct de russische politie bij verwachten. Gelukkelijk is er iets toegelaten in dit mooi land.

 • Jos Boss

  Radja is een voorbeeld voor de meesten hier in de chat, stop met commentaar geven en stel u even positief op.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00