Pure emo in het kamp van Oranje: Clasie in tranen na boodschap Van Hanegem

Jordy Clasie is in tranen uitgebarsten na een videoboodschap van Willem van Hanegem in het  tv-programma 'Johnny in Oranje'. De kleine middenvelder van Feyenoord en Oranje, die in de voorselectie van Van Gaal zit en veel kans maakt op het WK, was zichtbaar ontroerd toen de ex-voetballer hem succes wenste in Brazilië.

"Je bent pas vader geworden. Wat zou het dan mooi zijn als je daar in Brazilië kan spelen en ook nog eens heel goed kan spelen naar je vermogen. En dat je later met je kleine zoon op de bank zit en dat hij dan vraagt: 'Hé, dat was wel geweldig'", aldus Van Hanegem, die het eveneens niet droog hield in het programma van Johnny de Mol, de ex van K3-lid Josje.

Clasie en Van Hanegem kennen elkaar goed. De 22-jarige Feyenoorder groeide op in Haarlem en woonde bij Van Hanegem om de hoek. Door Van Hanegem ging Clasie voetballen. "Daarom doet het hem ook wel wat, denk ik. Omdat zijn zoontje ging voetballen, ben ik ook maar gaan spelen. Ik ken hem van kleins af aan al, hij kent mijn situatie ook los van het voetbal", aldus de geëmotioneerde Clasie, die overigens in de belangstelling staat van Premier League-club Swansea City.

Willem van Hanegem.
ANP Willem van Hanegem.
ANP
ANP
ANP