Orkestmeester Hazard en 40.000 uitzinnige fans: herbeleef het feestgedruis bij thuiskomst Duivels

BELGA
Het fantastische WK van de Rode Duivels zit erop. Nadat ze de bronzen medaille in Rusland in de wacht sleepten, stond er vandaag een heuse parade op het programma. De Belgische selectie werd door Koning Filip en Koningin Mathilde op het Kasteel van Laken ontvangen waarna het met een open bus naar de Grote Markt ging. Daar barstte het feest pas helemaal los. U herbeleeft het hier allemaal! 109 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karin Cleymans

  T zijn verkiezingen bijna je merk t wel .. triestig

 • Liesbeth Bekaert

  Man wij Belgen kunnen naast fantastisch voetballen ook serieus goed ZAGEN!

 • Heidi Werbrouck

  Peter Smets, België is bij mijn weten nog steeds TWEETALIG! Dat niet iedereen even taalvaardig is, is te begrijpen. Maar dat in tweetalig Belgie op een tweetalig Belgisch feest voor de tweetalige Belgische ploeg enkel Frans wordt gesproken is onaanvaardbaar. Als dat voor jou ruzie stoken of Vlaams nationalisme is dan is dat voor jou rekening. Voor mij zijn dat gewoon naakte feiten. En eigenlijk is België drietalig, de Duitstalige gemeenschap wordt nog meer in het verdomhoekje geduwd.

 • alois philipsen

  Nog een geluk dat de 6,5 miljoen Vlamingen frans spreken en verstaan toespraken waren anders enkel voor de Franstaligen.

 • Imad stadsbader

  de volgende keer schakelen we frankrijk in de eerste ronde uit .

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00