Ook na uitschakeling tonen de Japanse fans én spelers hun kraaknette klasse

De supporters ruimden hun plaatsen in het stadion op, de spelers deden hetzelfde in de kleedkamer.
AFP/RV De supporters ruimden hun plaatsen in het stadion op, de spelers deden hetzelfde in de kleedkamer.
Ondanks de pijn van de uitschakeling in de laatste minuut van de extra tijd, bleven de Japanse fans wat langer om hun vak helemaal op te kuisen. Dankzij grote plastic zakken bleef er geen vuiltje achter. Maar niet enkel de supporters, ook de spelers zelf toonden een gouden hart. 

Op Twitter circuleert er een foto van de Japanse kleedkamer ná de onfortuinlijke match tegen onze Rode Duivels. Ook daar werden duidelijk de grove middelen bovengehaald, ze blinkt immers als nooit tevoren. Op de koop toe liet de Samurai Blue nog een papiertje achter waar 'bedankt' in het Russisch op stond genoteerd. Grote klasse dat terecht op gejuich wordt onthaald op sociale media. 

AFP
AFP
AFP
AFP71 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Albert De Vries

  Groot gelijk, Marc LInden. Vanuit Japans oogpunt bekeken verknoeien wij onze Belgische samenleving voor het grootste deel zelf.

 • steven goossens

  Yep daar weten ze nog wat "opvoeden" is!

 • Jurgen Verleyen

  Zoveel respect voor deze mensen en hun opvoeding .

 • schevernels diana

  Japan had mogen winnen en alle respect voor deze houding is nergens niet meer te vinden!!!

 • wilfried de hert

  Als je Japan al bezocht hebt dan weet je dat respect een gevoelig woord is. In onze beschaving bestaat dit woord zelfs niet meer , en jammer genoeg zal het niet beteren omdat onze opvoeding en het beleid van de overheid dit teweeg brengt.