Omhaal Witsel? Dat kan ik ook, denkt Cristiano Ronaldo, en hoe!

photo_news

Met de 9-0 tegen Gibraltar wisten onze Rode Duivels de weg naar het doel aardig te vinden, maar ook in de andere WK-kwalificatiewedstrijden werd duchtig gescoord.

Zo maakte Portugal de Faröer-Eilanden in met 5-1 en dat had de Europese kampioen niet in het minst te danken aan Cristiano Ronaldo. De Portugese vedette pakte in navolging van Axel Witsel uit met een spectaculaire omhaal en prikte even later op penalty zijn tweede van de avond binnen. Portugal blijft zo wel tweede in zijn groep, na het foutloze Zwitserland.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • André Van der Poorten

    En nadien een rooie kaart ? Dan zijn er van die analisten dan geel voor Witsel genoeg was . Larie , men kon dan die penaltyfout op De Bruyne ook negeren ! GOEIE ref.!

  • Jeoffrey Van winnendaele

    Die van ronaldo is meer een volley? Witsel was meer omhaal. Veel prachtiger uitgevoerd. Enige smet op de avond is zijn volkomen terechte rode kaart die me terug deed denken aan die van wasyl. Die jongen is het nog altijd niet verleerd. Nog meer geshockt dat 3derangs analisten dit geel vonden, moet zijn enkel dan eerst gebroken zijn? Dom gewoonweg en dat tegen een kansloos team dat al een paar goals in het krijt stond.

  • Davy Van LAecke

    Vind diene van Witsel toch mooier

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00