Neymar de kameleon: Braziliaan is voor zijn vierde match toe aan derde kapsel

AFP/Photo News

Neymar is een kameleon. Vierde match, derde kapsel. Neymar arriveerde zaterdag in Samara met een zwart kopje. De blonde spaghettilokken van tegen Zwitserland, waarmee hij het mikpunt werd op sociale media, had hij vorige week al laten kortwieken, maar nu is het blonde ook weg uit de haarpunten. Neymar loopt volgens Braziliaanse volgers erg relaxed rond sinds het bezoek in Sotchi van zoontje Davi Lucca en zus Rafaella, met wie hij een innige band heeft.

AFP
AFP
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yvs Bramslecht

  Neymar is een duidelijk bewijs dat hoe meer geld je hebt hoe zotter je wordt. En het rijtje geflipte rijke voetballertjes met dit gedrag wordt alsmaar langer en langer.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Neymar is goed bevriend met Lewis Hamilton. Twee die uit hetzelfde hout gesneden zijn qua streken hebben. Allebei zo rijk als de zee diep is en meer bezig met hun kapsel en hun tattoos en de jetset dan met hun sport.

 • Joeri Haelen

  Hij zou beter wa beter sjotten

 • Mark Bellens

  Enkel voor deze figuur hoop je dat Mexico wint.

 • Dave Janssens

  In 2014 waren die Brazilianen voor een match in de spelerstunnel meer bezig met elkaars haar goed te leggen dan met wat anders. Ze waanden zich sinds de start van het tornooi reeds zege zeker op eindwinst in eigen huis. Dat was zonder Murphy en de Duitsers gerekend. Ik vind het gedrag van Neymar onuitstaanbaar. Hij heeft blijkbaar niets bijgeleerd. Alleen al daarvoor zou ik ze graag uitgeschakeld zien door de Belgen. De rest van hun selectie oogt iig wel meer down to earth.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00