Exclusief voor abonnees

Na 20 maanden is de Engelse bondscoach eindelijk uitgepuzzeld

REUTERS
Vanavond, tegen Costa Rica, gooit Gareth Southgate zijn elftal een laatste keer om. Het laatste experiment. Na 17 interlands en 17 verschillende opstellingen denkt de Engelse bondscoach dat zijn stukjes eindelijk liggen waar hij dat wil. Een puzzelwerk van 20 maanden.

De Engelse bondscoach is een kind van de eighties. Rockfanaat met een breed smakenpallet. Als Bon Jovi op de radio passeert, durft hij de volumeknop een kwartslag naar boven te geven, maar over zijn favoriet album moest hij, onlangs in een podcast, toch een tijdje denken. Na wat rond-de-potgedraai over moderne muziek en de beats van tegenwoordig, zo divers en zo cultureel gekleurd, kwam hij toch met een antwoord: "Ik denk dat ik 'The Joshua Tree' zal moeten noemen, van U2." Een plaat uit 1987 met de klassiekers 'With Or Without You' en 'I Still Haven't Found What I'm Looking For'.

REUTERS

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.