Exclusief voor abonnees

Na 20 maanden is de Engelse bondscoach eindelijk uitgepuzzeld

REUTERS
Vanavond, tegen Costa Rica, gooit Gareth Southgate zijn elftal een laatste keer om. Het laatste experiment. Na 17 interlands en 17 verschillende opstellingen denkt de Engelse bondscoach dat zijn stukjes eindelijk liggen waar hij dat wil. Een puzzelwerk van 20 maanden.

De Engelse bondscoach is een kind van de eighties. Rockfanaat met een breed smakenpallet. Als Bon Jovi op de radio passeert, durft hij de volumeknop een kwartslag naar boven te geven, maar over zijn favoriet album moest hij, onlangs in een podcast, toch een tijdje denken. Na wat rond-de-potgedraai over moderne muziek en de beats van tegenwoordig, zo divers en zo cultureel gekleurd, kwam hij toch met een antwoord: "Ik denk dat ik 'The Joshua Tree' zal moeten noemen, van U2." Een plaat uit 1987 met de klassiekers 'With Or Without You' en 'I Still Haven't Found What I'm Looking For'.

REUTERS

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00