Mignolet bezorgt superfan uit Kyrgyzstan de ervaring van zijn leven

RV
Simon Mignolet heeft zijn gouden hart nog een keer laten zien. In de bloedstollende achtste finale tegen Japan aasde er een Liverpool-supporter op het shirt van de Belgische doelman. "Mignolet, mag ik je T-shirt?", schreef de man op een pancarte. Onze 30-jarige landgenoot heeft de superfan uiteindelijk toch gevonden zodat hij zijn shirt kon overhandigen.

Vrijwel meteen na de ultieme 3-2-zege van de Rode Duivels tegen Japan startte de doelman van Liverpool zijn zoektocht. "Ik heb je hulp nodig Twitter, kunnen we deze man vinden?", stuurde de tweede Belgische doelman na de wedstrijd de wereld in. Vandaag heeft 'Big Si' de man gevonden. 

De supporter had er wel een bijzonder lange reis op zitten, want de man in kwestie is afkomstig uit Kyrgyzstan. Een land in Centraal-Azië, maar zijn trip naar Rostov zou de fan zich allerminst beklagen. "Twitter, we hebben hem gevonden. Maak kennis met Arsen. Hij reisde van Kyrgyzstan naar Rusland. En ja, hij heeft mijn shirt. Waarom ik van sociale media hou. Bedankt iedereen!", luidde de mooie boodschap van Mignolet. Arsen kan straks met een onvergetelijke ervaring en een shirt van zijn held huiswaarts keren. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Davy Schetz

  Top mens hij heeft het hart op de juiste plaats

 • Jan Lanclus

  top Simon :-)

 • Ingrid Charlier

  Heel mooi gebaar.

 • René Lodeweyckx

  Knap gedaan Simon !! spijtig dat je ook geen speelminuten kreeg zoals de anderen, zwak van de trainer.

 • Eddy verhaeven

  Van een veel hogere klasse dan courtois . Ik vindt nog altijd schandelijk die gast tegen Engeland niet mocht opdraven , alle andere wel !! vroeg of laat valt die van zijn voetstuk thibeauken .