Meunier voor uitdaging van zijn leven: "Als Neymar versnelt, heb ik een brommer nodig om hem in te halen"

AFP
Missie Neymar. In wat de belangrijkste 90 minuten - en wie weet meer - uit zijn carrière worden. Thomas Meunier (26): the stage will be yours.

De pushmeldingen verdringen elkaar. "PSG sign Neymar from Barcelona in €222m world-record deal."

't Is 3 augustus 2017 en de voetbalwereld reageert verbijsterd op dé transfer van het jaar. Parijs triomfeert. Op de Eiffeltoren - die rood en blauw kleurt, verwijzend naar de clubkleuren van PSG - prijkt de naam van Neymar Jr. Thomas Meunier, die een jaar eerder moeite had om te geloven dat hij bij zo'n topclub was beland, aanschouwt het allemaal met de glimlach. Hij heeft er nóg een superster bij als ploegmaat. En wat voor één.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guy Meyts

  Ik denk da Mr Steven Moreels te jong is om te begrijpen van waar het komt. Sportive groeten.

 • françois troch

  Dirk, Els , waarschijnlijk nog geen enkele match van de duivels gezien anders geef je zo geen commentaar

 • Danny Sterckx

  Ik speel liever een halve finale en een finale.dan een kwartfinale tegen brazilië.domme coach.zeg dan tegen je team dat je niet mag scoren.

 • rudolf jacobs

  meunier zal nu wel opgewarmd zijn en als hij dat nog niet mocht zijn dan zal hij dat snel worden,onze ardenees maakt soepvlees van dat braziliaans show manneke,eerst maar eens goed laten voelen dat mr Meunier er staat,en komedie volgende keer eens goe doortrappen dat het gedaan is met die grasduiker comediant

 • Steven Moreels

  Precies of het is enkel Neymar die op het veld staat tegen onze Duiveltjes.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00