Kompany en Lombaerts weer present op pittige training

PHOTO_NEWS
De Rode Duivels hebben deze voormiddag tijdens hun stage in het Zweedse Stockholm opnieuw getraind in het Olympia-stadion. In tegenstelling tot woensdag waren kapitein Vincent Kompany en Nicolas Lombaerts wel van de partij.

Kompany en Lombaerts hadden woensdag uit voorzorg nog individueel getraind in het hotel, maar maakten vandaag de groepstraining probleemloos vol. Bondscoach Marc Wilmots kon dus rekenen op twintig fitte veldspelers.

Koen Casteels werd net als woensdag ruim een halfuur voor de training apart onder handen genomen door keeperstrainer Erwin Lemmens. Simon Mignolet van zijn kant warmde mee op met de groep, maar deed niet mee met de wedstrijdjes, waar Sammy Bossut en Thomas Kaminski tussen de palen stonden. Thibaut Courtois sluit zoals eerder aangekondigd eerstdaags aan bij de groep.

Pittige wedstrijdjes
De Belgische selectie trainde opnieuw gedurende anderhalf uur. In de wedstrijdjes (vijf tegen vijf) ging het er soms pittig aan toe. Zo hielden Jan Vertonghen en Eden Hazard allebei wat kniepijn over aan een botsing. Ook bij Kevin De Bruyne en Moussa Dembele moest er ijs aan te pas komen. Ernstig was het allemaal niet, maar het toont wel de gretigheid van de spelersgroep.

Later op de dag (17 uur) volgt een tweede training, ditmaal achter gesloten deuren. Vrijdag trainen de Belgen opnieuw in het Stockholm Stadion. Zaterdag wordt er verhuisd naar de Friends Arena, waar zondag Zweden partij wordt gegeven.

BELGA
PHOTO_NEWS
BELGA
BELGA
BELGA