Hun gezicht spreekt boekdelen: verslagenheid bij Braziliaanse fans na nederlaag tegen Rode Duivels

Benoit De Freine

Voor de Brazilianen zit het WK erop en dat snijdt diep, zo mochten onze reporters in Rio de Janeiro met eigen ogen aanschouwen. Het enthousiasme van de Braziliaanse toeschouwers dat bij aanvang niet te temperen leek, zakte tijdens de wedstrijd zienderogen tot een absoluut dieptepunt. De nederlaag van het Zuid-Amerikaanse team hakte er bij het publiek diep in, tot traantjes toe.

Hoe onze mannen het WK beleefden in Rio en een Rode Duivels-overwinning mee afdwongen met een voodooritueel, leest u in onze abonneezone. Proef nu vier weken gratis.

Ook in het stadion was de verslagenheid groot:

Photo News
EPA
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
EPA
EPA
Photo News
EPA5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Thomas Buick

  Jan Janssens, profetische woorden waren het helaas niet zo blijkt ☹ al had je zeker gelijk over hun arrogantie

 • Jan Janssens

  Met Brazilië kan je nog een beetje medelijden hebben, met de arrogante Fransen wat minder als die ook eruit gaan.

 • Steven van Soom

  Mag dan wel Belg zijn en voor de rode duivels maar mijn hart ligt ook bij Brazilië en het Braziliaanse volk en eigenlijk beetje pijnlijk voor dit warme en prachtige land met zijn geweldige en sportieve supporters.dit jaar België en binnen vier jaar Brazilië zou mooi zijn xd

 • Werner Humblé

  Brasil tralalalalalala..... tralalalalalalala Tralalalalalalala naar huis Brasil Nu nog die omhooggevallen chauvinistische baguet Fransen op hun doos en al die omhooggevallen grote ploegen met hun dito dikkenekken van spelers zijn allemaal thuis. Ochja d'en Engelsman laat die ook maar vertrekken vandaag

 • Ingrid Charlier

  Iedereen supportert voor zijn land en het altijd jammer wanneer je team eruit ligt. Had ons ook kunnen overkomen. Maar helaas voor de Brazilianen wij gaan dik verdiend verder.