Het eerste WK voor Bart Verhaeghe als (officieuze) delegatieleider "Mijn hart klopt voor een halve finale"

Photo News
Iémand moest het doen - de nationale ploeg de juiste weg op wijzen. Bart Verhaeghe (53) gooide het bestaande regime eruit - eerst Steven Martens, later François De Keersmaecker - en ging zélf de lijnen uitzetten. Met succes. 'Missie Moskou' heeft dit keer stevige organisatorische en sportieve fundamenten. "Mijn hart klopt voor een halve finale."

Bart Verhaeghe kan al eens onnavolgbaar zijn. Zoals in de uren na de oefeninterland tegen Portugal, toen Verhaeghe onrustig en ongerust was bij wat hij net had gezien.

Roberto Martínez en Chris Van Puyvelde dienden die avond de twijfels bij Verhaeghe weg te nemen - "Fysieke overload, Bart."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lieven Van Ceunebroeck

  Bart West-Vlaams zakelijk boerenverstand.

 • Stanley Vassallo

  Halve finale? Niet met Martinez.

 • christiaan vandenbroucke

  allemaal eerst zien met die grote mond,zonder Radja zullen ze niet ver brengen geloof mij

 • Bruno Zonnekeyn

  Dikke lulleman, ik versta begot niet dat iemand u tot vice voorzitter heeft gebombardeerd en ook nog eens een zitje in het bestuur van Club Brugge bekleed. Gaat volledig boven mijn petje. Ik vind het niet kunnen dat iemand in een clubbestuur zit ook nog eens kan zetelen in de raad van bestuur van de Belgische voetbalbond ... Ongehoord!

 • roger reniers

  Voor niks nodig,halen we nooit !!!