Griekse bondscoach: "Kansen genoeg om deze wedstrijd te winnen"

photo_news
De Griekse bondscoach Michael Skibbe kon niet anders dan ontevreden zijn met de 1-2 nederlaag van zijn team. "Wij hadden vandaag pech, België heeft slechts enkele goede momenten gehad."

Daardoor verliezen de Grieken de tweede plaats in de groep aan Bosnië-Herzegovina. Bovendien zat er in een kolkend Georgios Karaiskakisstadion zeker meer in voor de thuisploeg, die zeventig minuten goed meevoetbalden met onze Rode Duivels. "Ik wil België feliciteren met de kwalificatie voor Rusland", ging de Duitser van start. "Vandaag hadden wij pech, België heeft slechts enkele goede momenten gehad. We waren nog beter aan het verdedigen dan tijdens de wedstrijd in België en we waren sneller in onze tegenaanvallen. Zo konden we kansen creëren om deze wedstrijd zelfs te winnen."

De Grieken hopen nu via de barrages toch nog naar Rusland te gaan. "Hopelijk blijft België winnen, opdat wij alsnog tweede kunnen worden in onze groep. Er zijn nog twee speeldagen en we mogen geen punten meer laten liggen. België is al geplaatst, maar ik weet dat Roberto Martinez zal willen winnen in Bosnië. Daar ben ik zelfs zeker van."

ap1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • David Lievens

    Van mij mag Bosnië doorgaan. Zo'n antivoetbal vd grieken...