Gezicht van een natie (en van 27 merken): Neymar wil ook reclamemarkt veroveren

Instagram gagamilano_jp
Gezicht van een natie, posterboy van 27 'brands', ambassadeur van het eigen merk, product en voetballer. Ook in Rusland houdt de Braziliaanse 'bad boy' sponsors en fans tevree. Zijn Neymarproject zit in de laatste rechte lijn: globale dominantie op de reclamemarkt. Ayrton Senna achterna.

"Un beso." Een kusje. "En voor Venezuela, otro beso." Nog een kusje erbij. Deugnieterij stond hem in de ogen. Toen Neymar maandagnacht zijn slalom door het doolhof van de perszone had afgewerkt, blies hij zoenen in het rond. Vrouwelijke collega's van Latijns-Amerikaanse televisiestations probeerden het fragment vast te leggen, maar gniffelden in hun microfoon. Zij die wekelijks met Neymar te maken krijgen, weten het: hij is een speelse charmeur. 

AFP

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ralph Camberlin

  reclame voor kniebeschermers, schouderbeschermers, helmen, ... eigenlijk alles wat je kan voorkomen om gewond te raken wanneer je valt.

 • françois troch

  reclame voor een middel tegen vallende ziekte

 • Willy Verstraeten

  Aan alle scheidsrechter van het W.K. Geeft "clown" Neymar onmiddellijk geel wanneer hij zijn kinderachtige shows gaat opvoeren - zoniet zal hij hier mee doorgaan tot aan de finale. Voetbal is een sport geen circus !

 • Ingrid Charlier

  'Een speelse charmeur' een klein kind ja.

 • raf peeters

  Belachelijke vent met zijn overdreven vertoning telkens ie nog maar een zucht voelt in zijn nabijheid en niet te begrijpen dat al de scheidsrechters erin trappen en dit terwijl van alle hoeken en kanten beelden ter beschikking zijn,geef die eens een gele kaart voor zijn geveinsde vertoningen en 't is zo gedaan en de dag dat ze hem deftig gaan onderuit halen zal ie gewoon zeer stil blijven liggen,dan pas zal ie weten wat pijn is.