Franse basisspeler kan het tijdens huldiging niet laten om ons land nog wat te treiteren: "Pour la Belgique..."

Giroud dekte Hernandez' mond af.
rv Giroud dekte Hernandez' mond af.
Enkele Rode Duivels waren niet mals voor de Franse nationale ploeg na de Belgische nederlaag in de halve finale op het WK. Thibaut Courtois nam het woord "antivoetbal" in de mond, terwijl aanvoerder Eden Hazard stelde dat hij "liever verliest zoals de Belgen, dan wint zoals de Fransen". En die woorden was Lucas Hernandez, de vaste man op de linksachter bij 'Les Bleus', duidelijk niet vergeten.

De 22-jarige verdediger van Atletico Madrid deelde tijdens de huldiging van de Fransen in eigen land, toch wel een sneer uit naar België. Op het moment dat 'Les Bleus' op het Elysée op de foto zouden gaan met de Franse president Emmanuel Macron en diens wederhelft Brigitte, schreeuwde Hernandez plots de niet mis te verstane woorden "pour la Belgique, allez, allez!". Bovenstaande foto toont nog hoe ploegmaat en spits Olivier Giroud de mond van de linksachter nog probeerde te bedekken, maar het 'kwaad' was dan eigenlijk al geschied...
332 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dalisz Fara

  @ Karin Cleymans Oranje heeft een palmares waar jij als RD fan alleen maar van kunt dromen. En weet je wat? ( aangezien jij heel grof bent kan ik dat ook) De Rode Duivels zullen nooit WK of EK worden. Want Frankrijk of Spanje of Portugal of Nederland of Duitsland zullen veel sterker zijn.

 • Dalisz Fara

  Het is net een kleuterklas hier; maar ZIJ zijn chauvinistisch, en ZIJ spelen laf, en de scheids is omgekocht. Frankrijk heeft een fantastisch elftal en ze zijn de terechte WK. En de RD hebben een terechte derde plaats.

 • Dalisz Fara

  Wie kaatst kan de bal verwachten. Frankrijk oppermachtig en terecht wereld kampioen

 • daniel moniez

  voetbal is èèn gokspel,de belgen deden zeer goed, en opeens slechte opstelling,ect,belgie mocht nie winnen !!! allee t's ne spel,brood en vlees,ect,kweekt ge nie met voetbal,

 • Karin Cleymans

  Hoe grof die Fransen ook zijn, oranje zal ik het altijd minder gunnen

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00