Frank Raes krijgt Twitterend Vlaanderen over zich heen: "Wodka of slecht voorbereid? Wellicht beide"

Photo News
De Rode Duivels kennen ondertussen hun tegenstanders voor het komende WK voetbal in Rusland, maar één landgenoot leed vandaag al gezichtsverlies volgens Twitter: Frank Raes. De sportjournalist kon op de sociaalnetwerksite op niet al te veel bijval rekenen. Hieronder een kleine bloemlezing.  27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • gert lans

  vandaag per ongeluk kunnen kijken naar exra time zonder joos !!! Man man een wereld van verschil iedereen kreeg het woord er werd niet gediscisieert over onnozelitijden kortom aangenaam om te bekijken! Als je in de media had laten weten die die onnozele joos er niet bij geweest was had jullie het de dubbel van de kijkcijfers gehad ,hou hem aub van het scherm het is een irritant ventje !!!

 • Michaël Van Gansbeke

  Komaan zeg jongens zo kan je iedereen afbreken. Frank Raes hoor ik nog steeds graag bezig.

 • Freddie Heremans

  Na Jan Wauters en Rik De Saedeleer zaliger, hoorde ik geen enkele VRT-journalist met appelerende stem, geen enkele boeiende kenner met vista, achter de microfoon zitten. Alleen Vandenbempt kan door de beugel. VTM had en heeft wel uitstekende commentatoren.

 • ERIK WYNANTS

  Gelukkig zendt NOS ook alle WK wedstrijden uit.Sorry Frank .

 • Yuri Colombi

  Nu Jacques Vermeire op pensioen is, kan Frank overnemen...