Egypte ontwaakt na dolle feestnacht en thriller tegen Congo die de geschiedenisboeken ingaat

photo_news

De scenarioschrijvers van Thuis en Familie zijn er niets tegen. Egypte had gisteren een zege nodig tegen Congo, maar leek af te stevenen op een 1-1-gelijkspel. Totdat Mohamed Salah zich in de 95ste minuut mocht opmaken voor een strafschop. De 25-jarige speler van Liverpool werd de verlosser van het vaderland door de elfmeter staalhard binnen te jassen. Heel het land stond in rep en roer. Mensen kwamen op straat om de eerste WK-kwalificatie in 28 jaar te vieren.

photo_news
ap
reuters
photo_news
epa
photo_news
reuters
photo_news
photo_news
epa
epa
epa
photo_news3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Klos

    Voetbal is zo hard de belangrijkste bijzaak ter wereld, dat zelfs niet geïnteresseerden commentaar willen geven over het al dan niet belangrijk zijn van dit spelletje. Vroeger staarden de gepensioneerden nog door het raam om alles in de buurt te kunnen zien en er al dan niet erover te roddelen met de mede-gepensioneerden. Nu hebben ze een tablet en zitten ze nog voor dat zelfde raam, maar ze kijken naar beneden ipv door het raam.

  • Olivier Magnus

    Voetbal, de belangrijkste bijzaak ter wereld

  • geert Van Gindertaelen

    Prachtig, met al dat vuur enzo, echt een meerwaarde voor het WK