Exclusief voor abonnees

Een rondleiding door het oefencomplex van de Rode Duivels: 6 terreinen en 79 kamers

RV
Het nationaal oefencomplex in Tubeke, waar Kevin De Bruyne teqball speelt en Jan Vertonghen het slijk van zijn knieën haalt. En waar de Rode Duivels vanaf vandaag tot en met 13 juni trainen in de laatste rechte lijn richting WK. Vandaar: een rondleiding, tot de toiletten toe.

Met zeilen afgeschermde parking

Pech voor autoliefhebbers: de Porsches en Range Rovers van de spelers staan niet open en bloot voor het Martin's Red Hotel. Er is immers een parking aan de achterkant van de site, die bovendien met zeilen afgeschermd zal zijn. Pottenkijkers maken dus geen kans, ook al omdat er security aanwezig is. Via de parking hebben de spelers toegang tot een aparte check-in. Daar zit de teammanager of een medewerker van het hotel, opdat de Duivels snel naar hun kamer kunnen. Dat doen ze in een lift die versierd is met WK 2018-stickers.

PN/RV

Je hebt 19% van dit artikel gelezen
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  En een beetje voetballen ook nog ? En op het WK geen bal geraken !

 • dirk coremans

  en na dat dit alles gerealiseerd is, de essentie..... we gaan leren voetballen..... er staat dus amper 4 man per plein....wie betaald dat ???? ja, de domme supporter....( dus ik ook)….

 • VERA CLINCKERS

  Elke persoon slaapt in een twee persoons kamer. Sjiek sech. Spijtig dat ik invalide ben want anders was ik ook voetballer geworden! De regering zou beter hun geld steken in aangepaste invalide woningen die dan nog eens betaalbaar blijken!!!

 • Raphael Coryn

  Daarvoor is wel geld een regelrechte schande, degoutant, de banken sponseren en wij krijgen niets. Voor mij geen enkel product van imbev

 • Jan De Vos

  En dat allemaal omdat je goed op een bal kan stampen, ... meer is het niet. Tja, en zijn ze beschaamd om hun auto's te laten zien.