De Houten Bal aflevering 3, met Franky Van der Elst: "Hij kon ondanks zijn hele lieve karakter ook wel eens iemand schoppen"

rv

De Houten Bal wordt van 14 mei tot 14 juni van WK-vedette aan WK-vedette doorgegeven. Startend bij Jan Ceulemans en met als einddoel Lionel Messi. Elke legendarische voetballer zet zijn handtekening op de bal. Met een eenvoudige sms ‘bal’ naar 4050 kan u die op het einde winnen. De opbrengst gaat naar het goede doel. Initiatiefnemer van het hele project is Bart Uyttersprot, adviseur aan de Victor Hortaschool in Evere. Hij wil met het project aan zijn leerlingen tonen dat je je dromen - zoals een bal laten handtekenen door Messi - kan realiseren wanneer je gebruik maakt van je talenten en creativiteit.

Vandaag tekent Franky Van der Elst. In de bijgevoegde video komt u meer over hem te weten met Jan Mulder als gids.

Win de Houten Bal: sms ‘bal’ naar 4050. Één sms kost 1 euro. De integrale opbrengst gaat naar een goed doel: BiJeVa Vzw, dat kinderen die opgroeien in armoede meer kansen wil geven. Uit alle deelnemers wordt op 18 juni één winnaar geloot.

Geen enkele update over de Houten Bal missen?
>> Schrijf je GRATIS in op de HLN Sport nieuwsbrief! 

Een overzicht van de Houten Bal-actie vindt u HIER!

Volgende WK-vedetten hebben al getekend:

Rv8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Werner Humblé

  Aan Dirk Keesman ! Het gaat hier niet over wat ik ooit heb gewonnen ...het gaat hier over wie er op die houten bal moet staan en sorry vergeleken met de voetballers die ik noem in mijn reactie is Van Der Elst een sukkel . En het is een schijnheilige vent want heeft een mes in de rug van de Caje gestoken toen die trainer was bij da boerenploegje ergens rond Brugge .

 • Dirk Keerman

  werner humblé, nen duts, 4 WK's gespeeld, 5x kampioen van België,4 x Beker, 86 caps, idd, gelukkig heb jij meer gewonnen in je loopbaan.....

 • URBAIN CELIS

  vedetten???en Van Moer

 • Werner Humblé

  We gaan niet naar omhoog van niveau maar serieus naar omlaag amaai ! Ceulemans , Coeck , Nillis , De Bruyne dat zou er beter op trekken en daar rond een hele reeks gewezen buitenlandse sterspelers zoals Gullit , Cruyff Maradona , Pele . Van der Elst man man wa ne duts !

 • Marc Casier

  Zijn het dan alleen de Belgische "vedetten"?