Colombiaanse voetbaljournaliste wordt live op televisie betast in Rusland

.
rv .
De Colombiaanse journaliste Julieth Gonzalez Theran is live op de televisie betast door een man in Rusland. Terwijl Theran in Saransk een stand-up deed voor de Duitse, internationaal georiënteerde omroep Deutsche Welle verscheen een man plots in beeld. Hij riep iets, gaf de vrouw een kus op de wang en greep ook haar borst even vast. 

Theran, die de kijkers net aan het uitleggen was dat ze had postgevat op een plein in Saransk waar een WK-aftelklok stond, maakte haar werk nog af. Daarna keek ze naar eigen zeggen nog eens rond of ze de man kon vinden, maar de vogel was al gaan vliegen. Op Instagram ging ze wel nog even in op de feiten. "Ik was al zo'n twee uur aanwezig op het plein om mijn werk voor te bereiden. Er was nog niks gebeurd, maar toen we live waren profiteerde de man in kwestie van de situatie."

"Ik moest en wilde mijn werk wel afmaken. Maar niemand verdient het om op deze manier behandeld te worden. Ik geniet van het plezier en de sfeer die het voetbal met zich meebrengt, maar er is een verschil tussen plezier en misbruik."
37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Charles Petitjean

  Dat is er dan weer over... die borst vastgrijpen, daarvoor verdient die stomme pipo minstens een harde lellebel tegen zijn oren.

 • Ramon Simon

  Ik vind het raar, je hebt vrouwen die roepen om altijd en overal met de borsten bloot rond te lopen. Het is een lichaamsdeel dat niets seksueel is volgens hen, gewoon zoals een arm of een voet. Dus volgens die feministen is een hand op een borst dan geen seksuele aanranding. Leuk is het niet als iemand dit doet, betuigt van weinig fatsoen maar maak er ook geen olifant van.

 • Dirk Daems

  er is een verschil tussen echt per ongeluk tegen iemand aanbotsen en echt wel ergens naar grijpen !! wanneer gaan mannen eindelijjk eens begrijpen dat een vrouw geen object is maar een evenwaardig persoon die evenveel respect verdient als ieder ander persoon op deze aardbol... iemand die bewust naar een vrouw grijpt, daar zijn totaal geen excuses voor en dat valt helemaal niet en nooit te verantwoorden... veel strenger straffen die idioten dan verandert dat hopelijk in positieve zin.

 • mieke jansens

  walgelijk

 • Tina Colpaert

  Van mij kreeg die een klap op zijn domme kop en nen ferme schop in zijn ....dinges en mannen die dit tof vinden zou eens willen zien als ze dit bij u vrouw vriendin of dochter deden ohhhhh dan zou het wel verkeerd zijn!