Argentinië start voorbereiding zonder Angel Di Maria

GETTY
Tweevoudig wereldkampioen Argentinië is in de buurt van de hoofdstad Buenos Aires begonnen aan de oefenstage in de voorbereiding op het WK in Brazilië.

De Argentijnse bondscoach Alejandro Sabella kon nog geen beroep doen op winger Angel Di Maria, die zaterdagavond met Real Madrid de finale van de Champions League won. Di Maria zakt pas dinsdag naar zijn thuisland af en sluit vrijdag bij de groep aan. Sabella moet overigens nog enkele knopen doorhakken, want momenteel staan er nog 26 spelers op zijn lijstje, terwijl er maar 23 de reis naar Brazilië mogen maken. Op het WK nemen de Argentijnen het in groep F op tegen Iran, Nigeria en Bosnië.

Het Argentijnse volk verwacht zoals elke keer de wereldtitel, maar de bondscoach temperde alvast de verwachtingen. "Ik kan de wereldbeker niet beloven. We mikken op de halve finales en daarna zien we wel weer. Hopelijk doen we beter dan tijdens de vorige WK's", aldus Sabella. La Albiceleste ging er in 2006 en 2010 telkens uit in de kwartfinales. De laatste wereldtitel dateert al van 1986.Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00