Alsof hij de druk van de hele wereld op zijn schouders torst: Messi ziet er wel heel slecht uit tijdens Argentijns volkslied

rv

Opvallend beeld vlak voor de aftrap van Argentinië - Kroatie. Toen de camera tijdens het Argentijnse volkslied, passioneel meegezongen door tienduizenden gaucho's in de tribunes in Novgorod, inzoemden op Lionel Messi, zag die er bijzonder slecht uit. Wrijvend over het voorhoofd, diep in de gedachten verzonken, al leken dat vooral zorgen. Grote zorgen. Alsof Messi de druk van de hele wereld op zijn frêle schouders voelde. Onder andere die van Maradona, die met een shirt van Messi in de hand net niet gek werd. Als dat maar goed afloopt voor 'de Vlo'... De Argentijnse bondscoach Sampaoli heeft alvast aardig wat wijzigingen in zijn basiself doorgevoerd in vergelijking met de povere draw tegen IJsland. Onder andere aanvaller Di Maria en verdediger Marcos Rojo worden geslachtofferd, terwijl Higuain en Dybala op de bank blijven zitten. 
6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Freddy van Puymbrouck

  Messi is niet zoals Ronaldo, heeft een ander karakter en kan daardoor de druk die er toch is niet zo goed aan.Ronaldo zit op het moment goed in zijn vel en hij is daarbovenop een beest dat altijd wil winnen.Het zijn allebei fantastische voetballers, Ronaldo is iets completer door zijn enorme sprongkracht waardoor hij veel scoort met het hoofd!

 • Mohamed Halmaoud

  Tegen Nigeria kan hij alles rechtzetten, en Ronaldo allicht niet verder dan de eerste ronde... waar gaan die blijters dan om blijten ?

 • Chris Molden

  Cristiano Ronaldo krikgt meer druk, speelt in een team met mindere spelers dan messi en toch presteert Cristiano Ronaldo beter

 • Gino Denil

  De vlo springt als hij een ploeg rondom zich heeft die de ruimte creëert om te springen. Terwijl spelers als Ronaldo of Ibrahimovic het op zichzelf kunnen forceren.

 • FREDDY THEUNIS

  Ziet de bui al hangen ! Argentijnse ploeg stelt niks voor ! Vervaldatum van Messi in zicht ?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00