Wat denkt José Mourinho van Hazards contract?

Tekent hij of tekent hij niet? 'The Blues' maken zich in ieder geval nog geen zorgen over hun goudhaantje Hazard.
GETTY Tekent hij of tekent hij niet? 'The Blues' maken zich in ieder geval nog geen zorgen over hun goudhaantje Hazard.
Chelsea wacht nog altijd op de handtekening van Eden Hazard onder zijn miljoenencontract tot 2020, maar toch maakt José Mourinho zich niet druk. "Zijn jullie bezorgd? Ik niet", aldus 'The Special One'.

Hazard (24) gaf eind december zijn woord aan Chelsea, de club stelde daar een forse verhoging van zijn salaris, tot ruim 250.000 euro per week, tegenover. Terwijl velen zich afvragen waar de officiële aankondiging van de nieuwe overeenkomst blijft, is er bij Chelsea totaal geen paniek. Op Stamford Bridge klinkt het dat beide partijen er, op wat details en handtekeningen na, uit zijn. Alleen op de bekendmaking durft niemand een datum te plakken.

"Waarom al aankondigen?"
Contractverlengingen, zo luidt het in Londen, worden niet altijd meteen aangekondigd. "Waarom moeten we die al officieel maken", kaatste Mourinho de bal gisteren terug. "Alles is nog niet afgehandeld. Hij ligt ook nog twee jaar onder contract. Maakt u zich zorgen? Wel, ik maak mij geen zorgen."

AFP
GETTY

Op lijstje Real
Chelsea maakt zich sterk mogelijke interesse van andere clubs te kunnen afwimpelen. Bij Real Madrid staat hij nog altijd op de lijst. Toch denkt 'De Koninklijke' eerder aan Marco Reus (Dortmund) dan aan onze landgenoot. Bovendien heeft Real ook nog Cristiano Ronaldo, James Rodriguez en Gareth Bale in zijn rangen. Echt concrete interesse is er, op de eeuwige flirts met PSG na, niet. De Fransen zijn echter geen optie voor de Rode Duivel.

GETTY
GETTY