WAG-bestaan enkel glitter en glamour? Lang niet voor deze blondine: "Zelfs in mijn eigen huis ben ik doodsbang"

Santon en Chloe Sanderson.
rv Santon en Chloe Sanderson.
Wie denkt dat WAGs van topvoetballers altijd een leventje leiden van glitter en glamour, zal worden tegengesproken door Chloe Sanderson. De vriendin van de Italiaanse voetballer en Inter-verdediger Davide Santon - een achtvoudig international - gaat dezer dagen naar eigen zeggen "door een hel". En daar heeft de spectaculaire zege van Juventus van afgelopen weekend tegen Inter Milaan alles mee te maken.

De titeldromen van Napoli kregen afgelopen weekend een stevige knauw. Terwijl Dries Mertens en zijn ploegmaats zelf verloren tegen Fiorentina, boekte leider Juventus een spectaculaire 2-3-zege op het veld van Inter Milaan. Tot minuut 87 leidde Inter immers nog met 2-1, maar door een owngoal van Milan Skriniar en een kopbaltreffer van Gonzalo Higuain kantelde de match nog volledig. En voor veel Inter-fans is een man daar verantwoordelijk voor: Davide Santon.

Santon verscheen in minuut 85 tussen de lijnen, hij verving aanvoerder Mauro Icardi. De vleugelverdediger moest de voorsprong helpen verdedigen, maar dat lukte niet. Sterker nog, veel fans vonden dat Santon bij beide goals niet vrijuit ging en dat lieten ze na de match ook duidelijk blijken. 

She's crazy but she's mine 😂 @chloesanderson.21

Een foto die is geplaatst door null (@dsanton21) op

Doodsbedreigingen

Santon en zijn vriendin Chloe Sanderson - ze leerden elkaar kennen tijdens Santons periode bij het Engelse Newcastle - kregen via de sociaalnetwerksites tonnen verwensingen over zich heen, tot doodsbedreigingen toe. Het deed Sanderson in haar pen kruipen. 

"Voetbal is een passionele sport. Ik snap dat en vaak is het ook leuk", lucht Sanderson haar hart. "Maar dit loopt uit de hand. Voor het eerst ben ik doodsbang in mijn eigen huis, vooral wanneer ik alleen ben met mijn kindje. Ik moet mijn deuren op slot doen en maak me zorgen over hoe mijn partner 's avonds thuis zal komen: dat is niet oké. Geloof me: Davide baalt enorm over de nederlaag."

Davide Santon.
Getty Images Davide Santon.

No better time than when I'm with her 😍 #summer17 @chloesanderson.21

Een foto die is geplaatst door null (@dsanton21) op

My beautiful birthday girl ❤️ il compleanno della mia bellissima @chloesanderson.21

Een foto die is geplaatst door null (@dsanton21) op
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wouter Van de Walle

  En wat heeft dat met het artikel te maken Jos? Het is niet omdat ze een barbiepop is dat zulke zaken oké zijn..

 • frank versammen

  lekker stuk yep

 • Marc De Vos

  Gokkers hebben veel geld verloren door Santon dus denken ze zo.

 • Van nuffelen Jos

  Wat een barbie is dat zeg.