Vossen uit voorzorg twee wedstrijden aan de kant

PHOTO_NEWS
Jelle Vossen moest het veld afgelopen zaterdag tegen Leeds United op een draagberrie verlaten na een stevige botsing. De spits van Middlesbrough voelt zich naar eigen zeggen goed, maar moet toch enkele dagen verplichte rust inlassen van de medische staf.

"Ik besefte pas goed wat me overkomen was, toen ik de beelden bekeek. Ik zag mezelf als een bloemzak tegen de grond gaan, maar voelde mij enkele minuten later alweer prima", zegt Vossen aan Het Belang van Limburg. "Ik wou in eerste instantie niet naar het ziekenhuis gaan, maar de club stond erop. Uit de tests bleek dat er geen vuiltje aan de lucht is, ik heb zelfs geen hoofdpijn."

Toch moet Vossen enkele dagen verplichte rust inlassen. "Ik zou eigenlijk alweer willen gaan trainen, maar ik begrijp dat het beter is om geen enkel risico te nemen. Mocht ik alsnog duizelig worden of evenwichtsstoornissen krijgen, dan moet ik meteen contact opnemen met de dokter", aldus de 25-jarige aanvaller. Vossen mist zo de wedstrijden tegen Bolton (vanavond) en Sheffield Wednesday (zaterdag).

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS