Vossen alweer trefzeker voor Middlesbrough

PHOTO_NEWS
Ook in de Championship, de tweede klasse in Engeland, voetballen ze op Boxing Day. Het Middlesbrough van Jelle Vossen deed een uitstekende zaak door met 3-0 te winnen van Nottingham Forest. Vossen pikte daarbij zijn doelpuntje mee, en het was een fraaie.

Hij lijkt stilaan de netten weer te vinden, Jelle Vossen. Tegen Nottingham Forest was hij opnieuw trefzeker met een halve volley van buiten de zestienmeter (bekijk zijn doelpunt hier). Voordien zorgde zijn ploegmaat George Friend al voor de 1-0 en kwam Nottingham met tien man te staan door twee gele kaarten van Kelvin Wilson. Uiteindelijk maakte Leadbitter er nog 3-0 van.

Door de overwinning blijft Middlesbrough bovenaan meedraaien. Het staat momenteel vierde op drie punten van Bournemouth.

Charlton Atheltic
Trainer Bob Peeters speelde met Charlton thuis dan weer 1-1 gelijk tegen Cardif City. In de eerste helft werd Charlton herleid tot tien en raakte het op achterstand. Gudmondson scoorde in de 88e minuut de gelijkmaker voor de thuisploeg. Yoni Buyens speelde de hele match, Igor Vetokele en ex-Standard-speler Oguchi Onyewu vielen beiden in na 60 minuten spelen. Charlton is twaalfde in de stand.