Voormalig Bosnisch aanvoerder Spahic raakt ernstig gewond in auto-ongeluk

Emir Spahic in het shirt van Leverkusen.
afp Emir Spahic in het shirt van Leverkusen.
De gewezen kapitein van de Bosnische nationale ploeg Emir Spahic is betrokken geraakt bij een zwaar auto-ongeval. Volgens de voetbalbond van Bosnië-Herzegovina raakte de 39-jarige Spahic ernstig gewond, maar verkeert hij niet in levensgevaar.

"Hoewel de situatie ernstig is, verkeert Spahic niet in een levensbedreigende toestand", meldt de bond, die eraan toevoegt dat Spahic met een helikopter van Trebinje in het zuidwesten van het land naar een ziekenhuis in hoofdstad Sarajevo zal worden overgevlogen. Het ongeluk gebeurde vlakbij Gacko, de thuisstad van Spahic. 

De voormalige centrale verdediger speelde voor onder meer Lokomotiv Moskou, Montpellier, Sevilla, Bayer Leverkusen en Hamburg. Hij droeg 94 keer het shirt van zijn land en maakte daarin zes doelpunten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.