VIDEO: Stoppen Braziliaanse spelers slaan hélemaal door: match stopgezet na knokpartij en negen (!) rode kaarten

rv
Het duel tussen Esporte Clube Vitória en Esporte Clube Bahia in het staatskampioenschap van Bahia is vanavond bij een 1-1-stand gestaakt. Reden? Er vielen liefst negen rode kaarten. Onder hen één oude bekende die mocht gaan douchen: Kanu, in een niet zo ver verleden nog actief bij Standard en OHL. 

Bahia, de bezoekende ploeg, kwam vijf minuten na rust op gelijke hoogte via een rake strafschop van Vinicius. Hij vierde zijn doelpunt door nogal provocerend te juichen voor de harde kern van Vitória. Dat konden de spelers van de thuisploeg niet helemaal waarderen en toen daar wat van werd gezegd, ontstond een gigantische vechtpartij. Na vele rake klappen werden er zeven rode kaarten uitgedeeld: vier voor de bezoekers van Bahia en drie voor thuisploeg Vitória. Ook Kanu, voormalig verdediger van Standard en OHL en nu uitkomend voor Vitoria, mengde zich in het gevecht en deelde flinke klappen uit. 

De wedstrijd ging daarna 'gewoon' weer verder, maar echt rustig werd het niet meer in het Estádio Manoel Barradas in Salvador. Een kwartier later kreeg Bahia nog een rode kaart. Daarmee stonden er nog maar zes spelers op het veld van de uitploeg, waarna de scheidsrechter de wedstrijd automatisch moest staken. Er was trouwens ook nog een wisselspeler die rood kreeg voor zijn aandeel in de knokpartij na de 1-1, waarmee het totaal aantal rode kaarten op negen kwam. Het zal in de catacomben waarschijnlijk nog lang gezellig zijn gebleven.
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Remus Bogaert

  Brood en spelen en vechten ...

 • mark didden

  Zo erg is het nu ook weer niet. Deze toestanden zie je hier wekelijks in provinciale.

 • hugo van de velde

  AL die spelers LEVENSLANG schorsen, zal rap gedaan zijn !

 • Patrick Herie

  Hahaha. Voetbal een feest.. De beide ploegen degraderen tot de laagste reeks...

 • Alfons Verbist

  Zijn er nog die van een beschaving spreken in deze wereld?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00