VIDEO. Pozuelo schittert wéér bij Toronto: twee klassegoals... in twee minuten

USA TODAY Sports

Toronto FC heeft vrijdag (plaatselijke tijd) met 4-3 gewonnen van Minnesota in de Eastern Conference van de Noord-Amerikaanse Major League Soccer (MLS). Nieuwkomer Alejandro Pozuelo had daarin met twee doelpunten een belangrijk aandeel, Laurent Ciman speelde de hele wedstrijd centraal achterin. Voor Pozo staat de teller in de MLS nu op vier goals in evenveel wedstrijden. Met dertien punten komt Toronto weer op de tweede plaats, op één punt van leider DC United, dat een wedstrijd meer gespeeld heeft.

Roland Lamah en Kenny Saief liepen met Cincinnati tegen een zware 0-3 thuisnederlaag aan tegen Real Salt Lake, na doelpunten van Rusnak (42. en 59. pen), en Johnson (45.+2). Met acht punten staan ze voorlopig op de zevende plaats in de Eastern Conference. 

AP
AP
AP1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marcus Camps

    Belachelijk gewoon dat hij daar speelt. Kampioen spelen en dan voor 25 miljoen weg naar een topclub, wat was daar mis mee ?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00