VIDEO: Kljestan (ex-Anderlecht) duwt opponent neer, waarna op weg naar kleedkamers de poppetjes pas echt aan het dansen gaan

Toronto-spits Jozy Altidore kreeg het gisteren aan de stok met Sacha Kljestan van de New York Red Bulls. Het gebeurde in de rust in de catacomben. Arbiter Christopher Penso gaf beide spelers de rode kaart.

Volgens Toronto-coach Greg Vanney werd Altidore, voormalig speler van AZ, ingesloten door Red Bull-spelers. "Hij kwam in feite in een hinderlaag terecht.’’

Altidore twitterde: "Yo Sacha Kljestan, je probeerde mij omhoog te trekken terwijl ik met mijn rug naar je stond." De tweet is inmiddels verwijderd.

Volgens Kljestan, in een niet zo ver verleden nog actief bij Anderlecht, duwde Altidore hem juist tegen de muur en was dat de start van het opstootje. De Canadese politie moest een einde aan het incident maken. Er is geen aangifte gedaan.

Toronto verloor de MLS-wedstrijd met 0-1, maar won op 31 oktober uit met 1-2. De Canadese club staat bovenaan in de Eastern Conference. 

Photo News5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marlies Schoefs

  Sascha is de rust zelve

 • Marcus Camps

  Rood voor een bagatel als dit ? Nooit geen vettigheid gezien van Kljestan in het verleden.

 • philippe vander haeghen

  Hopelijk heeft hij zich geen pijn gedaan bij zo een val...

 • Marc Bleys

  Bende onnozele kleine kinderen die voetballers.

 • Ronny Deckers

  OH please. Die aanvaller dringt K achteruit, waarna deze hem een duw geeft waar mijn grootmoeder van 95 jaar nog niet van zou omvallen. Maar deze reus van pakweg 80 kg gaat naar de grond alsof hij door een sloophamer geraakt is. Of voetbal-comedia del arte op zijn best. Die mensen moeten daar keihard op trainen denk ik.