Vertegenwoordiger Denayer: "Lyon toonde al interesse"

PHOTO_NEWS
Keert Jason Denayer na zijn Schots avontuur gewoon terug naar Manchester City of niet? Zijn vertegenwoordiger Jesse De Preter vertelt alvast dat de Citizens "Jason als een potentiële titularis voor het komende seizoen beschouwen". Toch hengelen er volgens De Preter heel wat andere clubs naar de diensten van de centrale verdediger.

De meest concrete interesse kwam er uit Franse hoek, van Olympique Lyon. Na de oefenwedstrijd in het Stade de France tussen België en Frankrijk (3-4) sprong Denayer in het oog. "We zijn door verschillende clubs gecontacteerd", zegt De Preter die de belangen van Denayer behartigt. "Een daarvan is Lyon. Jason werd in Schotland tot beste jonge speler van het seizoen verkozen. Zijn uitleenbeurt aan Celtic was dus een succes."

"Ondertussen wenst Manchester City het contract van Denayer dan ook te verlengen. Momenteel ligt hij nog tot 30 juni 2016 onder contract. De directie van City vertelde ons al dat ze Jason als een potentiële basisspeler in het eerste elftal voor het komende seizoen zien. De onderhandelingen voor een contractverlenging lopen dus nog. Hij ligt momenteel nog onder contract bij City, dus zij beslissen ook of hij al dan niet vertrekt."

PHOTO_NEWS
BELGA
PHOTO_NEWS