Verjaardagsnacht met hoertje kostte Ribéry duizenden euro's

In een ophefmakend interview met Paris Match onthult Zahia Dehar, het luxehoertje van de Franse nationale ploeg, heel wat pittige details over haar wilde nachten met Franck Ribéry, de gevallen ster van Bayern München en het Franse voetbal. Zo zou 'Scarface' 1.750 euro betaald hebben voor zijn verjaardagsnacht aan de Marokkaanse callgirl die toen nog loog ook over haar leeftijd en zo Ribéry in een lastig parket bracht. Tel daar de vliegtuigtickets in eerste klasse van Parijs naar München en de luxesuite in een poepchique hotel bij en dan is de optelsom snel gemaakt: Ribéry moest duizenden euro's ophoesten voor zijn nachtelijk avontuurtje. Schoon verjaardagsdcadeau...

Zahia Dehar doet het hele verhaal van 7 april 2009 zelf uit de doeken. "Ik was Ribéry's verjaardagscadeau", zegt de nu 18-jarige blondine. "Franck benaderde me in een Parijse nachtclub. Hij boekte me als callgirl en vloog me over naar München om zijn 26ste verjaardag te vieren. Hij reserveerde een suite in een luxehotel in München. We hadden seks en hij betaalde me. Ik was toch een geweldig geschenk, niet?"

Begonnen op haar 16de
Vervolgens blikt Zahia terug op het begin van haar twijfelachtige carrière als luxehoertje. "Ik was toen 16 jaar. Mijn eerste klant had ook seks met me voor zijn verjaardag. Ik heb er altijd ouder uitgezien dan ik was. Toen ik doorhad dat heel wat mannen op me vielen, dacht ik bij mezelf dat ik daar maar beter voordeel uit kon halen."

Geen pooier
"Ik heb allerlei mensen uit de showbizz en de sportwereld ontmoet. Zij doen een voorstel en ik stel me ter beschikking. Toch heb ik geen pooier. Niemand dwingt me om me te prostitueren. Telkens ik seks had met mannen die me betaalden, had ik daar zelf voor gekozen. Als ik niet wil, dan weiger ik gewoon. Daarom noem ik mezelf een callgirl en geen hoer."

Moslimfamilie
Heel opvallend is dat de Marokkaanse Zahia Dehar uit een strikt islamitische familie stamt. "Mijn moeder en mijn stiefvader wisten niet wat ik uitspookte tot deze affaire losbarstte. Nu hebben ze straf nieuws over hun dochter gehoord."

Scheiding
Ook Ribéry bekeerde zich tot de islam, toen hij trouwde met zijn jeugdliefde Wahiba, een Française van Algerijnse afkomst. Ondertussen heeft het koppel twee dochters: Hizya en Shakinez. Door deze affaire overweegt Wahiba ernstig om te scheiden van haar overspelige man.

WK-selectie
Zahia Dehar was één van de 18 prostituees die onlangs opgepakt werd in het kader van een onderzoek rond nachtclub Zaman in Parijs. Naast Ribéry werden ook zijn collega-internationals Govou, Benzema en Ben Arfa al aan Zahia gelinkt. De voorbereiding van Les Bleus op het WK in Zuid-Afrika is alvast grondig verstoord. De Franse bevolking wil niet dat bondscoach Raymond Domenech Ribéry opneemt in zijn WK-selectie.

Celstraf?
Ribéry riskeert voor zijn seks met een minderjarige een celstraf tot drie jaar en een boete tot 50.000 euro. De Bayern-middenvelder heeft al toegegeven dat hij een langdurige relatie had met Zahia Dehar, maar hij ontkent dat hij wist dat ze minderjarig was, wat zij ook bevestigd heeft aan de politie. (hlnsydney/kh)

Zahia deed haar ontboezemingen in Paris Match.
Zahia deed haar ontboezemingen in Paris Match.
 Op mijn 16de had ik voor het eerst betaalde seks, ook voor die klant was ik een verjaardagsgeschenk. Ik heb er altijd ouder uitgezien dan ik was. Toen ik doorhad dat heel wat mannen op me vielen, dacht ik bij mezelf dat ik daar maar beter voordeel uit kon halen.  
Zahia Dehar
Photo News
 Ik heb allerlei mensen uit de showbizz en de sportwereld ontmoet. Zij doen een voorstel en ik stel me ter beschikking. Toch heb ik geen pooier. Niemand dwingt me om me te prostitueren. Telkens ik seks had met mannen die me betaalden, had ik daar zelf voor gekozen.  
Zahia Dehar
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News