Tussen Romario (49) en Dixie (19), de vriendin van zijn dochter, is het dik aan

Instagram Dixie Pratt

Tussen Romario en Dixie Pratt, sinds kort het nieuwe lief van de Braziliaanse ex-voetballer, is alles meer dan koek en ei. Vorige week werd Romario er 49 -wat het leeftijdverschil tussen de twee op net 30 jaar doet afklokken- en de Amerikaanse postte voor die gelegenheid een tekening van het koppel op haar Instagram, inclusief mooie tekst. "Dit voelt voor ons beiden zo goed aan dat het moeilijk te vatten is in woorden. Dus wil ik je gewoon 'bedankt' zeggen. Bedankt voor al je zorgen, bedankt om me het meest speciale meisje ter wereld te doen voelen. Mocht ik opnieuw voor de keuze staan, zou ik steeds weer voor jou kiezen."

Instagram Dixie Pratt

En daar bleef het niet bij: "In jouw nieuwe leven gaat alles zoals je wil omdat je het verdient. Jij bent gezegend. Proficiat, mijn liefste. Jij bent het GEZICHT, mijn gezicht", aldus een poëtische Dixie, die er duidelijk alles doet om Romario te behagen. Zo toonde ze onlangs nog haar atletische figuur door in een kleine bikini volleyfoot te spelen op de stranden van Barra da Tijuca in Rio de Janeiro. Of te poseren in een shirt van Flamengo, club waarvoor hij speelde. Dat had ze blijkbaar gekregen van Romario (zie foto helemaal boven). "Bedankt, beste ter wereld. Ik hou van dit shirt."

Instagram Dixie Pratt

Na zijn niet lichtelijk te vergeten voetbalcarrière oogst Romario ook als politicus succes. In de laatste verkiezingen veroverde hij als senator meer dan 4,6 miljoen stemmen. Dat deed niemand hem voor. Naar verluidt zou hij lonken naar de post van burgemeester in Rio. Er wordt zelfs geclaimd dat hij een toekomstig president van Brazilië is.

Instagram Dixie Pratt

Zoals we eerder al schreven, leerde Romario Dixie kennen via zijn twee dochters: Moniquinha (24) en Danielinha (15). Dixie is een vriendin van de twee. "Het belangrijkste is dat mijn vader gelukkig is", aldus Moniquinha op een vraag van 'Extra' hoe zij naar de nieuwe relatie van haar papa kijkt. Tenslotte is haar nieuwe stiefmoeder jonger dan haar... En of zij een veertiger als vriend zou overwegen? "Mocht hij zo jong van geest als mijn vader zijn, zou ik daar zeker over nadenken ja."

Instagram Dixie Pratt
Instagram Dixie Pratt