Turkse promovendus pakt uit met sensationele voorhoede

Eto'o en Ronaldinho straks terug samen bij Antalyaspor?
PHOTO_NEWS Eto'o en Ronaldinho straks terug samen bij Antalyaspor?
Antalya wordt straks niet alleen een populaire Turkse bestemming voor zonnekloppers, maar ook voor voetballiefhebbers. Het lijkt er immers sterk op dat de Turkse promovendus Antalyaspor straks uitpakt met een voorhoede die destijds bij FC Barcelona furore maakte: Ronaldinho - Eto'o.

Met de Braziliaan van 35 heeft voorzitter Gultekin Gencer al een akkoord en de deal zou later deze week ondertekend worden. De een jaar jongere Eto'o tekende in januari een meerjarig contract bij Sampdoria, maar de samenwerking is geen succes gebleken. Antalyaspor publiceerde enkele dagen geleden een foto van Eto'o in het bijzijn van enkele bestuursleden.

Er is zelfs meer: "Naast Eto'o en Ronaldinho, gaan we nog een derde grote naam aantrekken", aldus de ambitieuze voorzitter bij TRT Spor. "Als dat klaar is, zal de hele wereld over ons praten."

In een Instagram-post groet 'Dinho' al zijn nieuwe supporters. "Ik zal snel bij jullie zijn in Turkije." De aanvaller verbrak onlangs zijn contract met het Mexicaanse Queretaro, naar verluidt om naar Antalyaspor te kunnen trekken. Ronaldinho en Eto'o beleefden mooie tijden in Barcelona. In 2006 pakte Barça de treble Champions League-titel-beker, zoals het dat ook dit jaar onder Luis Enrique deed.

Een foto die is geplaatst door null (@) op