TransferTalk 28/12. Celtic wil Castagne overnemen van Atalanta - AA Gent speurt ook in buitenland naar keeper

Timothy Castagne (links) speelde deze week sterk tegen Juventus.
AFP Timothy Castagne (links) speelde deze week sterk tegen Juventus.

Celtic wil Castagne

Celtic Glasgow wil Timothy Castagne (23) overnemen van Atalanta. De Schotse club heeft een slordige 6,7 miljoen euro over om de Rode Duivel aan te trekken. Castagne zat de voorbije weken vooral op de bank bij de Italianen, maar speelde deze week sterk tegen Juventus. Zijn manager zit eerstdaags samen met het bestuur van Atalanta om de toekomst te bespreken, maar het ziet er niet naar uit dat de club Castagne wil laten gaan. (RN)

AA Gent speurt ook in buitenland naar keeper

AA Gent sprak de voorbije dagen met KV Kortrijk over een transfer van Thomas Kaminski in januari, maar de doelman van KVK is niet de enige die AA Gent in het vizier heeft. De club speurt ook in het buitenland naar een nieuwe doelman. Binnen de club is men het erover eens dat een nieuwe doelman boven Thoelen en Coosemans uit moet steken, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat dit met Kaminski het geval zou zijn. Rosted kreeg een schorsing van één speeldag en een boete van 1.000 euro voorgesteld voor zijn rood tegen Genk. Gent aanvaardt. Hij mist het duel tegen Anderlecht. (RN)
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • guy claeys

    Voor Gent : die Perucchini van Ascoli ...

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00