Transfer op komst: Solskjaer weert Romelu Lukaku uit selectie

Lukaku.
REUTERS Lukaku.
Het einde van een soap is in zicht. Opnieuw een duidelijk signaal. Man Unitedcoach Ole Gunnar Solskjaer neemt Romelu Lukaku niet mee naar Noorwegen voor een oefenwedstrijd. In afwachting van een mogelijke transfer mag hij thuisblijven. United verwacht 85 miljoen euro. Inter blijft puffen. Juventus kijkt toe.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Man United wil voor donderdag uitsluitsel over een transfer van Romelu Lukaku. De spits (26) daagde zaterdagavond op sociale media de volgers uit door een foto te posten met zaakwaarnemer Federico Pastorello, gevolgd door de boodschap: wordt snel vervolgd. Lukaku wacht op een nieuw bod van Inter. De Italiaanse club is zinnens 70 miljoen euro plus bonussen te bieden, maar als de transfer van Dzeko van AS Roma naar San Siro in het slop blijft, wordt er mogelijk met budgetten geschoven en zijn er nog meer centen beschikbaar voor Contes toptarget.

United blijft bij zijn standpunt: pas als een prijs van 85 miljoen wordt betaald, is Lukaku te koop. In Italiaanse media wordt ook Juventus naar voren geschoven als potentiële overnemer, in een ruil met onder anderen Dybala, maar Lukaku geeft de voorkeur aan Inter en Conte. “We hebben een belangrijk bod uitgebracht, maar Man United vraagt zoveel geld”, klinkt het bij Inter. “We werken nog altijd aan het dossier, maar we kunnen niks voorspellen.” Federico Pastorello, de agent van Lukaku, werd twee dagen geleden gespot aan de kantoren van Juventus. Wat de geruchtenmolen in Italië een forse duw gaf.

Lukaku paste ook voor de vier vorige oefenmatchen van United. Hij sukkelde met een kleine blessure, maar nam met het oog op een transfer geen enkel risico.

Lukaku met zijn agent
Instagram Lukaku met zijn agent
Lukaku in Manchester.
Photo News Lukaku in Manchester.19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ludo Dierckx

  OGS heeft absoluut gelijk als hij grote kuis doorvoert op Old Trafford..nu nog Pogba en Sanchez...Woodward en de Glazers maken zichzelf onmogelijk door hun wanbeleid en het over-merchandising...deze club is veel groter dan eenieder denkt en de fanbase veel machtiger en krachtiger dan men kan vermoeden...en Lukaku is en (bijna) was geen United spits. Er loopt enorm veel talent rond op MUFC, alleen moet hen krediet geven en zij zullen fouten maken...geduld..and the reds go marching on on on

 • Jérémy Kourgias

  en wanneer hij er bij de rode duivels 2 gaat maken die ons naar een wereldbeker zal loodsen, zal hij weer een held zijn... 't zijn hier waarschijnlijk dezelfde die zeggen dat Hazard een slechte voetballer is... ik denk dat die mensen meer verstand hebben van zijn potentieel dan wij allemaal tesamen

 • laurent ballet

  En waarom gene Boli van STVV dat is tenminste een spits die we aan de straatstenen niet kwijt raken en zou perfect passen om daar tussen te lopen en met een beetje geluk ook een paar gools per jaar te scoren en ook nog eens zeer goedkoop wat zeer belangrijk is!!!!!!!

 • Wilfried Vanden Berg

  In Italië zal hij ook heel vlug op de bankzitten. Tegen ploegen zoals Juventus gaat hij geen bal raken.

 • Polutnik Ronald

  Ik denk dat zijn carrière stilletjes uitdoofd , want voor 85 miljoen euro kun je twee tot wel drie topspitsen kopen . En dat besef Inter nog niet zo heel goed .