Titelduel in Cyprus wordt herspeeld

Het titelduel werd stilgelegd nadat APOEL-Verdediger Claudiano Bezerra da Silva, kortweg Kaka, in de dug-out geraakt werd door vuurwerk.
AFP Het titelduel werd stilgelegd nadat APOEL-Verdediger Claudiano Bezerra da Silva, kortweg Kaka, in de dug-out geraakt werd door vuurwerk.
Het beslissende duel in de strijd om de landstitel in Cyprus tussen AEL Limassol en APOEL Nicosia moet op neutraal terrein en zonder publiek worden overgedaan. Dat heeft de Cypriotische voetbalbond beslist. De wedstrijd werd vorige week na 51 minuten stilgelegd nadat verdediger Kaka van APOEL in de dug-out was geraakt door vuurwerk. Op dat moment was het nog 0-0.

Limassol is koploper met 81 punten, met 3 punten meer dan concurrent APOEL. De nummer 2 heeft wel een beter doelsaldo en kan zich bij winst verzekeren van de titel.

APOEL Nicosia is de ploeg van onze landgenoot Urko Pardo. De 31-jarige doelman, die zijn jeugdopleiding genoot bij RSC Anderlecht en FC Barcelona, is sinds 2011 aan de slag in de Cypriotische hoofdstad.

Viert onze landgenoot Urko Pardo straks alsnog de titel met APOEL Nicosia?
BELGA Viert onze landgenoot Urko Pardo straks alsnog de titel met APOEL Nicosia?