Ga naar de mobiele website
^ Top

Spelers van Eintracht Trier worden beroofd, maar klissen dan zelf de dieven

Twitter CerberusNews Germany¿
Zaterdagnamiddag speelde Eintracht Trier gelijk tegen Wormatia Worms in de regionale reeksen van Duitsland. Een strafschop en de daaropvolgende gelijkmaker in de blessuretijd zorgden voor veel vreugde bij de spelers. Al sloeg deze snel om, toen ze hun kleedkamer binnenkwamen. Hun smartphones, portefeuilles en autosleutels waren gestolen.

"De daders moeten kort na affluiten ingebroken zijn in de kleedkamer van de thuisploeg", vertelt de persverantwoordelijke van Trier aan de Duitse krant BILD. Maar lang bleven de dieven niet onbekend. Via een app kwam speler Vincent Boesen de locatie van zijn smartphone te weten. Zo ontdekten de spelers dat hun spullen in een huis ergens in het noorden van Trier lagen.

De assistent-trainer Rudi Thömmes, keeperstrainer Michael Weirich en vijf spelers schoten in actie en gingen de dieven persoonlijk vatten. De politie was op de hoogte gebracht en ging mee naar de ontdekte schuilplaats. Hier troffen ze drie mannen aan met al hun spullen. Één van de daders was geen onbekende voor de politie. De spelers kregen zo al hun gestolen goederen terug, enkel Weirich was 90 euro cash kwijt.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug