Spaanse media lovend over Hazard: “Alles verandert met hem”

Real Madrid begon met een 3-1-nederlaag tegen Bayern München aan het nieuwe seizoen. De Spaanse sportkranten zagen naast de defensieve miserie bij de ‘Koninklijke’ toch enkele lichtpunten. Eén daarvan: Eden Hazard. “Alles verandert met hem”.
rv

Marca: ‘Triest debuut, maar Hazard valt op’

“Binnen het onveranderde panorama van Real Madrid voorspelt de figuur van Eden Hazard een revolutie op zichzelf. Alles verandert met hem”, schrijft Marca. “Zelfs het Real dat we gewoon zijn. Zijn aanwezigheid brengt positieve energie, een versnelling die het team moet reanimeren. Hazard zorgt voor een impuls van de oude garde. Madrid reed op de rug van Hazard. De eerste helft van de gala-avond was een tentoonstelling van ritme en speelsheid. Een dynamisch en intens team. Hazard werd losgelaten en met hem ook de rest van zijn gezellen.”

‘Met Hazard is het een ander paar mouwen’, titelt Marca verder nog. De Spaanse sportkrant geeft Hazard twee sterren in zijn spelersbeoordeling. Niemand deed beter.

rv

AS: ‘Goed begin, slechte finale’

“Tien oudgedienden en Eden Hazard, de galactico van de laatste generatie, vormden de basiself  van Zinédine Zidane”, schrijft AS. De Spaanse sportkrant heeft het over een grijs debuut van Hazard, al zijn er ook woorden van lof voor de Rode Duivel. “Hazard startte als een diesel. Hij had wat aanpassing nodig, maar het laatste kwartier van de eerste helft was helemaal voor hem. Hij stelde Neuer op de proef en liet erg interessante dingen zien.”

rv
rv7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Koen Leemans

  Real kan best investeren in een paar heel goede verdedigers, de rest loopt dan wel los.

 • Tim De Duwer

  Jullie vergelijken die waardeloze Courtois ook nog.. Vorig jaar was een drama met hem.

 • Marc De Vos

  Benzema verkopen want die gaat het niet doen voor Real.

 • marion vermoet

  Prima analyse Michael,het is geen Messi &Ronaldo!

 • Michael Vandamme

  Ze moeten dringend een topspits in die ploeg hebben, hazard is de aangever en pikt zijn goaltjes mee, maar hij is geen Messi of Ronaldo die er 40 per seizoen binnentikken