Slechtste Halloween-kostuum van allemaal? Speler van Bayern München onder vuur door ongelukkige vermomming

Twitter.com/FCBayern
Rafinha heeft zijn excuses aangeboden voor zijn verkleedpartij voor Halloween. De Braziliaanse verdediger van Bayern München ging verkleed als Arabier met een bom. Op sociale media werd er schande gesproken over de karikatuur. 

Rafinha had een doos met twee ontstekingslonten bij zich. Daarop stond: vorsicht (voorzichtig, red.). Bayern München deelde de foto aanvankelijk op Twitter, maar verwijderde die weer na kritiek. “Halloween is een feest met overdreven kostuums. Het was niet mijn intentie om mensen boos te maken of te kwetsen met mijn vermomming‘’, aldus Rafinha via Twitter. 

Zijn ploeggenoten gingen voor een meer gangbare vermomming, zoals een weerwolf, Batman of Jigsaw.

Getty Images9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Louis Meeus

  Juist goed verkleed, prachtig!

 • jos robben

  niks mis mee, is de realiteit

 • Joachim Albert

  Diene tussen Arabier en Dali is precies Michael Jackson.. slechte mop van Rafinha maar we mogen precies niet meer lachen alles wordt te politiek correct

 • Eric Beirens

  Wat is daar in Allahsnaam verkeerd aan ???

 • ISABEL FRANCOIS

  Hahaha,tis toch een goeike!